Att fiska 2018

Hej!

Det är alltid bra att sätta upp mål för det man gör i livet. När det gäller fiske kommer jag skriva upp lite komihåg anteckningar på fiske jag vill göra under 2018. Blir spännande se när 2019 kommer vad som uppfyllts eller tillkommit!

  • Abborrefiske: fler tester av drag som är för abborre så du kan fiska bättre efter abborre.
  • Gösfiske: gösmete är något jag alltid vill göra men inte orkat göra då jag tappat lusten när det blir mörkt och kallt. Kanske min svåger Jocke kan ge mig inspiration och vara med någon gång så vi får visa hur man metar gös för dig! En tripp till Mälaren med min brorsa Alex vore också toppen och något som du kanske vill se!
  • Gädda: Vore roligt testa några nya gummibeten från Savage Gear som är för gädda. Annars gillar jag inte gäddan för mycket men vore kul skapa minst ett avsnitt om gäddfiske med de möjligheter man har!
  • Sutare, mört: Att meta dessa på ett mer organiserat sätt med chans på större fångst vore toppen roligt! Här får min svåger Jocke ännu en gång komma in i bilden och visa vad han kan och ge tips på vart vi kan fiska! Kan bli ett spännande avsnitt där kontakt med publik under inspelning inte är omöjligt!
  • Kul och galet: Testa konstiga drag och tillbehör. Kanske några utmaningar eller tävlingar. Här får man se vad som dyker upp!
  • Hur man gör: Jag vill gärna hjälpa dig att skapa dina fiskevideos! Jag hoppas kunna lägga upp ett avsnitt där jag tipsar om hur du kan göra bra youtubeklipp för ditt fiske.
  • Övrigt: Att skapa avsnitt som ger dig som tittare något kul att titta på. När jag ser tillbaka på de avsnitt som ligger på min kanal är det rätt många som är klassiska fiskeklipp. De är bra men jag vill kunna ge dig en lite mer roliga upplevelser framför YouTube!
  • Du är viktig! Har du idéer eller vill tipsa om något bra ställe att fiska på – kontakta mig! Är själv placerad i Vetlanda, Småland.

Prenumerera på kanalen så får du se när något nytt kommer upp!